Voetbalprogramma De Vossenberg 8 april

Het belooft 8 april een drukke dag te worden op sportpark De Vossenberg. Naast vier jeugdwedstrijden speelt ook het 1e 's middags. De voetballertjes van Vosmeer JO7-1G staan vast al te trappelen voor hun wedstrijd tegen WHS JO7-1. Om 10.00 uur gaan de meiden van Vosmeer MO13-1 proberen  nog meer glans te geven aan hun tot nu toe succesvolle seizoen. Afgelopen zaterdag werd koploper Vlissingen nog met 1-2 verslagen. Komende zaterdag wordt gespeeld tegen Patrijzen MO13-1. Deze ploeg haalde tot nu toe slechts 1 puntje, maar er mag geen sprake zijn van onderschatting! Om 11.00 uur speelt Vosmeer JO17-1, dat afgelopen zaterdag koploper Rillandia haar eerste punten afsnoepte. Vosmeer blijft daarom meedoen voor een toppositie. Zaterdag is SJO De Westhoek JO17-2 de tegenstander. Vosmeer JO15-1 kan zaterdag weer iets op de ranglijst klimmen als gewonnen wordt van MZC'11 JO15-4. Om 12.00 uur is de aftrap van deze wedstrijd. Vosmeer staat in de middenmoot. MZC bivakkeert in de staart van de ranglijst. Om 14.30 uur is het de beurt aan Vosmeer 1 om een vervolg te geven aan het afgelopen zaterdag behaalde punt. Vosmeer speelde met 3-3 gelijk bij Kwadendamme. Aanstaande zaterdag komt Apollo op bezoek. Apollo is voormalig koploper. Het won de eerste periode. Vosmeer kan moed putten uit de drie doelpunten die het ion de uitwedstrijd tegen Apollo scoorde.