Noad/Vosmeer dames spelen gelijk

Leider Sander Kot leverde weer een mooi verslag aan van de wedstrijd van de Noad/Vosmeer dames. Na een heerlijke openingswedstrijd stond er vandaag een zware wedstrijd op het programma. De Bruse dames speelden vandaag hun eerste competitiewedstrijd tegen ons en ze waren zeker gebrand om de punten op schouwen te houden! Beetje jammer dat de ruimte op Bru beperkt was om een degelijke warming up te doen EN dat we op kunstgras moesten spelen, maar goed dat hoort er af en toe bij. We begonnen toch weer wat rommelig en Bru probeerde ons direct terug te drukken, wat zich in een klein overwicht vertaalde, maar geen kansen. Langzaam aan vond iedereen zijn plekje weer en Tessa, Emmelien en Lenny gaven onder de sterke leiding van Marloes geen enkele krimp en gaandeweg de eerste helft namen wij het over en kwamen er toch wat kleine kansjes, maar helaas geen goals. Zhen kwam er telkens net niet door en ook Suus en Iris lukte het niet echt om hun acties te maken. 0 - 0 met rust. Weer de waarschuwing niet te slap te beginnen, maar toch was het Bru die gelijk sterk begon en toch aardig gevaarlijk werd, maar daarna richten onze bikkels zich op en drongen de Bruse dames terug op eigen helft en kregen Nienke en Anne gigantische kansen maar we misten net een beetje geluk en kon Bru de 0 nog houden. Hij moest toch wel gaan vallen voor ons zeker? Nienke kreeg nog een grote kans en .... helaas weer mis, maar een prachtige pass van Suus stuurde Roos op pad en die bleek sterker dan haar tegenstander en punterde de bal in de goal ! WOW wat heerlijk zeg ! 0 - 1 in Mosselcity! We bleven drukken en Bru was rijp voor de sloop maar het lukte ons niet die 2de erin te krijgen. En ja, dan geld die voetbalwet, als je het zelf niet doet dannnn..... Bru zette alles op alles om de gelijkmaker te scoren en kwam er in de laatste 10 minuten een paar keer gevaarlijk door en nadat Lotte een paar goede reddingen had gedaan, moesten we toch een keer capituleren en scoorden ze de 1 - 1. Balen natuurlijk en Bru probeerde nog voor meer te gaan, maar zover kwam het niet gelukkig! Al met al een dik verdiend punt, maar ja zoveel mooie kansen hadden er eigenlijk 3 op moeten leveren. Wat we wel gezien hebben is dat jullie een fantastische instelling hebben en daar mogen jullie trots op zijn ! Ongeslagen zijn we nog steeds dames en dat houden we nog maar even zo dunkt me. Volgende week gaan we voor de 3 punten tegen Wemeldinge/Yerseke en wel om 10:45 uur op het veld van Noad'67. Kom allemaal dit prachtige team aanmoedigen zou ik zeggen.