Programma De Vossenberg op 18 maart

Zaterdag 18 maart zijn er drie wedstrijden op De Vossenberg. Het programma begint met de wedstrijd Vosmeer JO7-1G tegen VVC'68 JO7-1G. Deze wedstrijd start om 9.30 uur. Reeds om 11.30 uur vindt de aftrap plaats van de seniorenwedstrijd Vosmeer 2 - VVC'68 6. VVC heeft 3 punten meer dan Vosmeer. Een belangrijke wedstrijd dus voor beide teams. Bij winst sluit Vosmeer weer aan bij de middenmoot. Om 14.30 uur voetballen de veteranen van Vosmeer tegen...... de veteranen van Vosmeer. Alleen dan die van de overkant van het kanaal. Vosmeer VE1 dus tegen NVS VE2. NVS heeft 16 punten meer dan Vosmeer. Het zal daarom een zware dobber worden om de punten op Vosmeer te houden. Echter, op basis van de wedstrijd in Nieuw Vossemeer, toen Vosmeer op knullige wijze verloor, hebben de veteranen goede hoop dat dat toch gaat lukken.