Voetbalprogramma De Vossenberg 6 mei

Het voetbalseizoen nadert alweer het einde. Diverse teams spelen zaterdag 6 mei hun laatste competitiewedstrijd. Aanstaande zaterdag worden er op De Vossenberg vijf wedstrijden gespeeld.

Als eerste wordt er afgetrapt om 9.30 uur bij de wedstrijd Vosmeer JO11-2 tegen De Fendert JO11-4. Vosmeer heeft 1 puntje meer dan De Fendert en stelt bij winst de derde plaats veilig.

Om 10.00 uur staat een hele spannende wedstrijd op het programma. Vsomeer JO11-1 strijdt nog om het kampioenschap. Momenteel staat het 1 punt achter op Moc. Echter, Moc is op 10 mei in een thuiswedstrijd de laatste tegenstander. Bij winst op FC Bergen JO11-2 aanstaande zaterdag (dat derde staat) heeft Vosmeer dus het kampioenschap in eigen hand.

Ook om 11.00 uur komt een mogelijke kampioenskandidaat in actie. Vosmeer JO17-1 moet dan wel alles mee hebben. Zelf moet het nog twee keer winnen. Om te beginnen aanstaande zaterdag tegen ODIO JO17-2. Dit team staat vierde. Koploper Rillandia komt reeds om 9.30 uur in actie tegen nummer drie WHS. Verliest Rillandia dan blijft het op 28 punten staan. Het is dan uitgespeeld en moet afwachten wat Vosmeer in haar inhaalwedstrijd op 13 mei doet tegen HSC. Alles is dus nog mogelijk!

Na deze spannende jeugdwedstrijden komen om 14.30 uur de senioren in actie. De veteranen spelen een derby tegen Noad’67. Voor beide ploegen staat alleen de eer nog op het spel. En natuurlijk een gezellige derde helft!

Vosmeer 1 speelt haar laatste thuiswedstrijd van dit lange seizoen. Het gaat proberen om tegen ZSC’62 1 de punten op Vosmeer te houden. Dat zal niet makkelijk worden. ZSC heeft nog een theoretische kans op het kampioenschap. Het zal sowieso een wedstrijd met een lach en een traan worden. Zo is vlagger Robin Opree voor de laatste keer langs de Vosmeerse lijn te bewonderen.

Alle reden dus om aanstaande zaterdag sportpark De Vossenberg te bezoeken!