Voetbalprogramma De Vossenberg 4 maart

Op zaterdag 4 maart staan vier (inhaal)duels op het programma. De jonge voetballertjes van Vosmeer JO7-1G komen om 9.30 uur in actie tegen SC Welberg JO7-1G. Om 10.45 uur betreden de voetballers van Vosmeer JO17-1 het veld. Zij nemen het op tegen Cluzona JO17-1. Vosmeer kwam in de voorjaarscompetitie nog niet in actie. Cluzona verloor haar eerste twee duels met ruime cijfers. Om 12.00 uur is de aftrap bij de wedstrijd Vosmeer JO15-1 - Klundert JO15-2. Vosmeer won haar eerste twee wedstrijden en kreeg nog geen goal tegen. Klundert speelde pas 1 wedstrijd, maar won deze. Dat belooft dus spannend te worden. Om 14.30 uur wordt de derby Vosmeer 2 - SPS 3 gespeeld. Vosmeer wil wel weer wat puntjes sprokkelen, nadat het de competitie veelbelovend was begonnen, maar daarna tegen wat ongelukkige nederlagen aanliep.