Wedstrijdprogramma 18 november 2017

Zaterdag 18 november wordt er weer gevoetbald op Sportpark De Vossenberg.

Om  9.30 trapt JO8 af tegen MOC’17.

Om 12.00 speelt JO16 tegen Oranje Blauw. Oranje Blauw staat één plaatsje boven onze jongens, dus winst is welkom, succes!

De Veteranen krijgen de koploper op visitie. Na de winst van vorige week is de motivatie prima. Gaan ze voor de verrassing zorgen tegen Vrederust VE1 om 14.30? Vosmeer2 speelt om dezelfde tijd tegen ST SKNWK/ Ouwerkerk. Vorige week 8-2 gewonnen, wordt er weer gewonnen deze week?

Op de andere velden buiten Oud-Vossemeer wordt ook door onze ploegen gestreden om de punten:

Steenbergen ontvangt onze JO11 om 9.45 en JO13 mag naar Rilland. Om 10.30 is de aftrap tegen Rillandia.

Vosmeer1 moet om 14.30 bij Hansweertse Boys voetballen. Tegen het hoger geplaatste Waarde werd twee weken geleden een punt gepakt. Kan het eerste wederom tegen een hoger geplaatste tegenstander na een week rust wederom een mooi resultaat halen?

Succes Vosmeer!