Wedstrijdprogramma De Vossenberg 13 mei

Op zaterdag 13 mei worden er vier wedstrijden op De Vossenberg gespeeld. Tevens is er op 10 mei een doordeweekse wedstrijd. Dan komt namelijk Vosmeer JO11-1 in actie tegen Moc’17 JO11-5. Vosmeer en Moc maken in deze wedstrijd uit wie kampioen wordt. Moc staat in deze laatste competitiewedstrijd met 1 punt voor. Vosmeer moet dus winnen om kampioen te worden.

De volgende kampioenswedstrijd is op zaterdag 13 mei om 10.00 uur. Vosmeer MO13-1 moet dan winnen van Arnemuiden MO13-1 om de kampioensschaal omhoog te mogen houden.

Om 10.30 uur is de wedstrijd Vosmeer JO9-1G. Het team speelt tegen NVS JO9-2 dat reeds kampioen is.

Om 12.00 uur is het de beurt aan Vosmeer JO15-1 om het seizoen af te sluiten. Vosmeer staat in de middenmoot en neemt het op tegen WIK, dat eveneens middenmoter is.

’s Middags is er een echte ‘klassieker’. De Vosmeer veteranen ontvangen de vrienden uit Fijnaart. Altijd weer leuk om tegen De Fendert te spelen. Natuurlijk wil Vosmeer winnen om nog enkele plaatjes te stijgen, maar de derde helft zal zeker zo belangrijk zijn.

Spanning en gezelligheid gaan dus hand in hand op De Vossenberg op zaterdag 13 mei!