Wedstrijdprogramma De Vossenberg 7 oktober

Op┬ázaterdag 7 oktober zijn er vier wedstrijden op sportpark De Vossenberg. Er zijn drie jeugdwedstrijden en ’s middags komt Vosmeer 2 in actie.

Om 9.30 uur neemt Vosmeer JO8-1G het op tegen de leeftijdgenootjes van BSC JO8-3.

Een half uur later wordt afgefloten voor de wedstrijd Vosmeer JO13-1 tegen Rillandia JO13-2.

Om 11.00 uur nemen de meiden van Vosmeer MO15-1 het op tegen Prinsenland JO15-1 uit Dinteloord.

Om 14.30 uur treedt Vosmeer 2 aan tegen FC Bergen 4. Vosmeer boekte afgelopen weekend een mooie overwinning tegen Tholense boys 4 en is wellicht in de winning mood.

Succes allemaal zaterdag! En natuurlijk hopen we dat weer velen de weg naar het sportpark weten te vinden om de meisjes en jongens (en mannen) aan te moedigen!