Competitie-programma’s seniorenteams

De volledige competitie-programma’s van de seniorenteams zijn bekend.

Zo start Vosmeer 2 op 17 september de competitie met een derby in Poortvliet tegen SPS 3. De laatste wedstrijd van de competitie is op zaterdag 6 mei. Een uitwedstrijd tegen Prinsenland.

De Vosmeer-vetreanen starten op donderdag 15 september met een wedstrijd in en tegen Halsteren. Door een lange winsterstop is de laatste wedstrijd voor de veteranen pas op 20 mei geprogrammeerd. Het seizoen wordt afgesloten met een uitwedstrijd tegen de veteranen van Noad’67.

De Vosmeer-dames spelen in een combinatie-elftal met de dames van Noad’67. Voor de dames begint de competitie op zaterdag 17 september met een thuiswedstrijd tegen Seolto. Op 6 mei staat de laatste competitie-wedstrijd op het programma: een thuiswedstrijd tegen Prinsenland.

De volledige programma’s zijn te vinden op voetbal.nl, maar ook op de teampagina’s op deze site. Uiteraard kunnen in het programma wijzigingen optreden door afgelastingen, baaldagen (daarvan mag er nog maar 1 per seizoen worden aangevraagd) of uitstel van wedstrijden.

De teampagina’s:

Vosmeer 2

Vosmeer veteranen

Vosmeer dames