Nieuwjaarstoernooi en -receptie op 9 januari

Eerder werd al aangekondigd dat de traditionele nieuwjaarsreceptie van VV Vosmeer op zaterdag 9 januari zou plaatsvinden. Ditmaal wordt de receptie voorafgegaan door een nieuwjaarstoernooi, waaraan alle spelers en speelsters vanaf de B-jeugd kunnen deelnemen. En natuurlijk geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Toernooi-opzet

Het toernooi wordt gespeeld op een half veld, in een halve competitie en de wedstrijden duren 20 minuten zonder dat van helft gewisseld wordt. Ieder team bestaat uit een mix van spelers. B-junioren, veteranen, spelers van het 1e en 2de elftal en dames. Iedere speler zorgt zelf voor voetbalkleding. Door middel van gekleurde hesjes is er onderscheid tussen de verschillende teams.

Inschrijving

De inschrijving voor het toernooi start om 13.15 uur, tot uiterlijk 13.45 uur, in de kantine. Om 14.00 uur kunnen dan de eerste 2 wedstrijden starten.

Om 15.30 uur start de nieuwjaarsreceptie waar uiteraard alle leden van VV Vosmeer welkom zijn

Het volledige programma voor 9 januari:

13.15 -13.45 uur: Aanmelden voor Nieuwjaarstoernooi

14.00 uur:            Start Nieuwjaarstoernooi

15.10 uur:             Einde laatste wedstrijden Nieuwjaarstoernooi

15.30 uur:            Start Nieuwjaarsreceptie

Wij hopen alle leden van VV Vosmeer op zaterdag 9 januari te mogen begroeten teneinde het nieuwe jaar op gezellige, sportieve wijze in te luiden!