Noad/Vosmeer dames verliezen weer niet !

Na alle welkome regen deze week lag het veld er bij Noad ‘67 weer wat mooier bij en ook het weer was ons goedgezind vandaag. De tegenstander van vandaag was MZC ‘11 dames uit Zierikzee en gekeken naar de ranglijst en hun uitslagen beloofde het een zware partij te worden voor beide kanten ! De opstelling was er 1 die we nog nooit hadden gehad, maar dat kwam mede door speelsters die er niet waren vandaag en spijtig genoeg moest onze Nadine ook nog stoppen met de warming up omdat het gewoonweg niet ging met haar been! Hopelijk kun je snel wat minuutjes meespelen! Lotte in de goal, Lenny als laatste dame met voor haar onze Peet als voorstopster en de beide kotjes, Tessa en Emmelien stonden respectievelijk links- en rechtsback. Rechtshalf stond Iris, linkshalf Joelle en op het midden het inmiddels vertrouwde koppel Milou en Zhen waarbij Milou controleerde en Zhen het creatieve brein was. voorin starten we met Anne en Tiny! Het begon allemaal wat matigjes van onze kant en MZC rook eigenlijk gelijk hun kans en nam het heft in handen waarbij we toch enkele keren goed weg kwamen, voorin hadden ze 3 sterke behendige speelsters staan en we hadden erg veel moeite om de nul te houden. Zelf kwamen we niet echt aan aanvallen toe en de druk van MZC betaalde zich dan ook uit in een verdiende voorsprong 0 – 1. Voor het eerst achter dit seizoen… hoe zouden onze dames dit gaan oppakken ? Mede door een gunstige wissel aan MZC kant kregen wij meer grip op de wedstrijd en kwamen we wat meer op hun helft te spelen, maar echte kansen bleven wel uit al was Joelle met Anne er wel heel dichtbij !! moment op te wisselen vonden we en Suus kwam erin voor Joelle en achterin werd Peet eruit gehaald, zodoende kon Lenny voorstopster gaan spelen en kwam Nienke erbij als laatste vrouw ! Dat betaalde zich eigenlijk direct uit want na een mooie aanval maakte Tiny netjes de 1 – 1 ! Anneloes ingebracht voor Tiny en tot de rust waren we eigenlijk gelijkwaardig en gingen we met deze stand de kleedkamers in. Een en ander doorgenomen en weer de nadruk gelegd op het feit dat we niet slap moesten beginnen en ik moet zeggen : we startten uitstekend ! iedereen vervulde keurig haar taak en onder leiding van Nienke gaf onze verdediging geen krimp ! Kansen erin schieten is toch erg moeilijk helaas want we kregen echt een paar dotten van kansen waarbij Tiny dan ook nog op de paal schoot.. ( dat hoef je echt niet iedere week te gaan doen hoor !)

MZC kwam er eigenlijk niet aan te pas, maar gedurende de 2de helft namen de krachten af en was de zuiverheid ver te zoeken, maar gelukkig ook bij onze tegenstanders en we gingen wel beiden nog voor de winst maar uiteindelijk was dit een terechte uitslag. We hebben met zijn allen keihard gewerkt en wetende dat we langzaam breder worden en steeds meer elkaar gaan vinden kunnen we met vol vertrouwen naar Waarde volgende week, waar we een zelfde soort wedstrijd kunnen gaan verwachten. Hopelijk blijft iedereen fit en worden de trainingen goed bezocht zodat we steeds beter op elkaar ingespeeld kunnen raken ! Door de winst van De Fendert tegen Prinsenland zijn we met dit puntje wel naar de 2de plaats geklommen waar we 2 punten achter De Fendert staan en 1 voor op Prinsenland en jawel : Waarde!

Na 5 wedstrijden zijn we 11 punten rijk en nog steeds ongeslagen en dat verdiend een groot compliment, maarrrr we kunnen beter en dat mogen jullie de komende wedstrijden gaan laten zien !