Programma Koningsdag 27 april

Vorig jaar werden veel activiteiten op Koningsdag afgelast vanwege het slechte weer. Hopelijk gebeurt dat dit jaar niet weer. Er is in ieder geval voor Koningsdag (donderdag 27 april) weer een mooi programma samengesteld voor jong en oud door de Stichting Oranjecomite Oud-Vossmeer. Het middagprogramma vindt (grotendeels) plaats op Sportpark De Vossenberg. Er is een jeugdvoetbaltoernooi, diverse andere activiteiten voor kinderen en natuurlijk het traditionele volleybaltoernooi. Ook de kantine is open en er zal voor muziek worden gezorgd. Zorg dat je het niet mist!

Het volledige Koningsdagprogramma :

Voor de kinderen tot en met groep 8:

09:30 uur:        Kan je een ballon ophalen aan de achterzijde bij de Vossenkuil (thv Raadhuisplein)

10.00 uur:         De traditionele aubade o.l.v. OVM en het oplaten van de ballonnen.

10:20 uur:         Wedstrijd ‘Fietsversieren’ waarbij de kinderen hun kunstwerk tonen op het  plein aan de professionele Jury en al het publiek o.l.v. OVM. Ook dit jaar is er voor alle deelnemers met een versierde fiets of skelter een prijsje!

Alleen de MOOIST versierde fiets of skelter wint dit jaar een extra prijs!

11.00 uur:         Voor de kinderen van de peuterspeelzaal en groep 1 tot en met 4 van de basisschool, is er een voorstelling van Poppentheater “Irene Laros ‘’ in de Vossenkuil. Er is daar gratis glaasje limonade voor de kinderen en een snoepzak.  Voor ouders en grootouders is de bar open.

Voor de oudere kinderen, van groep 5 tot en met 8 en kinderen uit de brugklas van het voortgezet onderwijs, is er weer een leuke speur-/vossenjacht door het dorp. Vertrek hiervoor is vanaf het Raadhuisplein. De speurtocht duurt maximaal 1 uur, en de kinderen worden door de organisatie in groepjes ingedeeld.

12:00 uur      Einde van het ochtendprogramma

13:30 uur      Begin van het middagprogramma op sportpark “De Vossenberg”

–                       Kinder-rommelmarkt Sportpark De Vossenberg (je kan opbouwen vanaf 13.00 uur)

–                       Er is Suikerspin & Popcorn verkrijgbaar

–                       Lekker springen op Springkussen voor jongsten, voor de groteren is er een Survivalbaan

Er een nieuwe activiteit voor de kinderen tot en met 12 jaar, nl. een VOETBALTOERNOOI :

–                       Het toernooi is van 14.00 tot 16.00 uur

–                       Er zijn 2 leeftijdscategorieën: 6 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar.

–                       De wedstijden zijn in teams van 5 tegen 5.

–                       Je kan je met een groepje, maar ook als je geen groepje hebt, aanmelden bij Naomi van Mierlo (Email : nvm@tholen.nl)

–                       Graag voor het voetbaltoernooi aanmelden voor dinsdag 25 april

Maar ook zeker zijn we de papa’s, mama’s, ooms, tantes, opa’s en oma’s niet vergeten

Op het sportveld weer het Volleybal Toernooi gespeeld.

–           Teams hiervoor kunnen zich opgeven via email koningsdag.volleybal.vosmeer@hotmail.com of telefonisch op 06-41811474.

–           Iedereen vanaf 13 jaar mag meedoen. Elk team bestaat uit minimaal 4 personen waarvan minimaal 1 dame. Graag aanmelden voor vrijdag 23 april 2017!

Om 14.00 uur start ook een bingo-middag in de Vossenkuil, dit is voor gasten van de Zonnebloem, leden van de SVV en de 55-plussers uit het dorp.

17.00 uur  Einde middagprogramma.