Twee wedstrijden op De Vossenberg op 22 april

Op zaterdag 22 april zijn er twee wedstrijden op De Vossenberg. Beide wedstrijden vangen om 14.30 uur aan.

Vosmeer 1 gaat proberen de nare smaak, overgehouden aan de wedstrijd tegen Smerdiek, weg te spoelen. Dat moet dan gebeuren tegen Waarde 1. Waarde staat in de middenmoot. In Waarde werd het 4-1 voor de thuisclub. Waarde verkeert echter niet in grootse vorm. In de derde periode werden tot nu toe 4 punten gepakt, uit 5 gespeelde wedstrijden.

Op het andere veld spelen de Vosmeer veteranen tegen Moc’17 VE2. Dat is dan de return van de wedstrijd die op donderdag 20 april wordt gespeeld. Dan speelt Vosneer VE dus in Bergen op Zoom tegen Moc. om elkaar anderhalve dag later weer te treffen. Moc staat momenteel vijfde en heeft de derde plaats nog in het vizier. Vosmeer kan nog 1 of 2 plaatsjes stijgen als er nog wat punten gesprokkeld worden.