Verkoop nieuwe voetbalkledinglijn in de kantine op zaterdag 15 oktober

We zijn sinds kort overgestapt op een nieuwe kledingleverancier, 100%Voetbal in Bergen op Zoom, en daarmee ook op een nieuw kledingmerk, Hummel.

100%Voetbal wilt de nieuwe kledinglijn graag aan de V.V. Vosmeer-leden presenteren en organiseert daarom een kledingverkoop in onze kantine op zaterdag 15 oktober van 10.00 tot 12.00 uur.

Uit de nieuwe kledinglijn zullen trainingspakken, tassen, sweaters, jacks, sokken en broeken worden gepresenteerd. Leden van V.V. Vosmeer krijgen 10% korting op de Hummel kledinglijn en krijgen tevens 10% korting op alle andere voetbalkleding en –materialen in de 100%Voetbal winkels in Bergen op Zoom en Roosendaal.
Heb je interesse in een nieuw trainingspak of heb je een paar nieuwe sokken nodig? Loop dan zaterdag even langs in de kantine.

nw-kledinglijnnw-kledinglijn1