Verslag Vosmeer 1 – Terhole 1

Vosmeer pakt een terecht punt tegen Terhole.

Nadat er in de heenwedstrijd werd verloren van Terhole, was Vosmeer deze wedstrijd gewaarschuwd voor de wapens van de directe concurrent op de ranglijst.

Vosmeer begon ijzersterk aan de wedstrijd en kwam al na een minuut op voorsprongg. De kopsterke Ricky kreeg een voorzet op maat van Karel, waarna hij de bal netjes achter de doelman kopte. 1-0 en een droomstart voor Vosmeer.

Daarna had Terhole de overhand door veel druk te zetten en vol overgave te spelen en te rekenen op hun snelle spitsen en doorkomende middenvelders.

Met 2 snelle goals kwamen de Zeeuws-Vlamingen zelfs aan de leiding en bereikten zij de rust.

Vosmeer kwam beter uit de kleedkamer en dit leidde tot enkele goede kansen voor Robin en Ricky. Uiteindelijk bracht een penalty de gelijkmaker. Robin werd onderuitgehaald na een mooie actie langs 2 man en Ricky benutte de strafschop op zakelijke wijze: 2-2.

In het restant van de 2e helft ging het spel erg op en neer, waarbij beide teams nog kansrijk waren voor de overwinning, maar uiteindelijk is een gelijkspel een mooie uitslag voor deze gelijkopgaande wedstrijd.

Komende zondag is de uitwedstrijd naar Hoofdplaat. De koploper van deze 5e klasse. In de thuiswedstrijd speelde Vosmeer erg verdienstelijk, maar kreeg het toch met 0-4 op de broek.