Voetbalprogramma 15 april De Vossenberg

Zaterdag 15 april zijn er weer zes wedstrijden te aanschouwen op De Vossenberg.

Om 9.30 uur starten de wedstrijden Vosmeer JO09-1G tegen Cluzona JO09-2 en Vosmeer JO11-2 tegen Sprundel Jo11-2. Voor beide Vosmeerse ploegen staat vooral de eer nog op het spel.

Een half uur later, om 10.00 uur, starten er wederom 2 wedstrijden. Vosmeer JO11-1, dat tweede staat, met 1 punt achterstand op koploper Moc, neemt het dan op tegen Smerdiek JO11-1.

Ook voor Vosmeer MO13-1 staat er heel wat op het spel aanstaande zaterdag. Dan komt namelijk nummer 2 Vlissingen op bezoek. In de uitwedstrijd wist Vosmeer met 1-2 te winnen. Dat wordt dus een hele zware wedstrijd, die wel gewonnen moet worden om in het spoor van koploper Arnemuiden te blijven.

Het ochtendprogramma wordt afgesloten door Vosmeer JO17-1, dat om 11.00 uur tegen MZC’11JO-3 speelt. MZC speelt geen rol van betekenis in deze competitie meer, maar Vosmeer speelt nog wel om een ‘podiumplaats’.

De Vosmeer veteranen nemen het middagprogramma voor hun rekening. Om 14.30 uur zijn de veteranen van Lepelstraatse boys de tegenstander. Lepelstraatse boys staat tweede en de uitwedstrijd ging dan ook ruim verloren. Echter, Vosmeer won haar laatste wedstrijd tegen nummer 3, VVC, ook. Alles is dus mogelijk!