Voetbalprogramma De Vossenberg 4 april

Op zaterdag 4 april staan er drie thuiswedstijden ingepland op De Vossenberg.

Vosmeer F1 neemt het om 10.00 uur op tegen FC Bergen F2. FC Bergen heeft tot nu toe 1 puntje meer verzameld dan Vosmeer. Om een plekje op te schuiven is winst gewenst. Sowieso staan in deze derde klasse teams nog dicht bij elkaar en is er qua stand nog van alles mogelijk.

De Vosmeer meisjes ME1 wonnen afgelopen zaterdag voor de vierde keer op rij. Komende zaterdag wordt tegen Welberg ME2, dat tweede staat, de koppositie verdedigd. Dat belooft dus spanning en sensatie! De aftrap is om 10.00 uur.

De ‘lunchwedstrijd’, met aftrap om 11.30 uur, wordt verzorgd door de C1. Ook de C1 is koploper en zal deze positie willen handhaven door te winnen van METO C2.

Hopelijk wordt het een vrolijk Pasen voor alles Vosmeer-teams. Succes en veel plezier!

Op zondag 5 april, 1e Paasdag, zijn er geen wedstrijden op De Vossenberg.