Voetbalprogramma zaterdag 1 april op De Vossenberg

Op zaterdag 1 april worden er slechts twee wedstrijden gespeeld op De Vossenberg.

De jonge voetballertjes van Vosmeer JO7-1G treden aan tegen Nieuw Borgvliet JO7-1. Beide ploegen speelden nog maar 1 wedstrijd in deze voorjaarscompetitie. Aan deze wedstrijden hielden ze geen punten over. Daar komt dus aanstaande zaterdag sowieso verandering in!

‘s Middags is het juist de beurt aan de oudste voetballers van de vereniging. De Vosmeer veteranen ballen dan tegen Vrederust VE. Vrederust heeft 5 punten meer dan Vosmeer, maar twee wedstrijden meer gespeeld. Vosmeer zou dus het gaatje kunnen verkleinen tot 2 punten, met twee wedstrijden minder gespeeld. Dat biedt perspectief om Vrederust nog in te halen op de ranglijst.